Gerechtelijk traject

Gerechtelijk traject

Gerechtelijk traject

Helaas gebeurt het dat uw debiteuren in het minnelijk traject niet betalen. Wij zullen in overleg met u het gerechtelijke traject in gang zetten. Nadat u heeft aangegeven een procedure te willen starten, zullen wij de dagvaarding maken en zal de deurwaarder deze aan uw debiteur uitreiken.

Vaak willen debiteuren voorkomen dat de zaak voor de rechter komt en voor de zitting alsnog tot betaling overgaan. Als dit niet het geval is, dan zal de rechter vonnis wijzen. Mocht uw debiteur de vordering betwisten, dan kunt u uiteraard rekenen op uitstekende juridische hulp.

De deurwaarder kan met het vonnis de nodige maatregelen nemen om uw debiteur tot betaling te dwingen. U kunt hierbij denken aan beslag op de inboedel, woning, bankrekeningen, of salaris/uitkering.

Onze deurwaarders werken in heel Nederland en met name in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, en Flevoland. Wij hebben goede connecties met collega deurwaarders in de andere provincies dus ook daar kunnen wij u goed van dienst zijn.

Onze algemene voorwaarden zijn via onderstaande knop te verkrijgen en kunt u direct printen.

Algemene voorwaarden