Wie wij zijn

Wie wij zijn

Wie wij zijn

Huyer deurwaarder en incasso is een deurwaarderskantoor gevestigd in Zaandam (Noord Holland). Wij zijn sinds 1982 specialisten in het incasseren van vorderingen.

Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren, van onderwijs, kinderopvang en overheid, tot medische hulpverleners zoals (tand)artsen, (medisch)specialisten, de bouw, horeca, verenigingen van eigenaren, woningcorporaties en advocatuur. Ons team bestaat uit deurwaarders, toegevoegd - deurwaarders en goed opgeleide incasso- en executiespecialisten.

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise zijn wij in staat uw vordering succesvol te incasseren. Bij ons staan daadkracht, communicatie en maatwerk centraal! U wilt wel op tijd uw geld maar niet uw klanten kwijt.

Uw vordering, onze zorg!

Klein kantoor, grote speler

Wat ons onderscheidt van andere incassobureaus, is dat wij onze klanten en uw debiteuren direct contact kunnen bieden. Wij hebben geen keuzemenu’s, geen afdelingen en geen wachttijden. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de voortgang van uw vordering en kunnen u adviseren op het gebied van incasso en executie. Iedereen bij ons is allround en ervaren wat betreft incasso en executie.

Wij incasseren in heel Nederland, u kunt dus ook al uw incasso vorderingen buiten de regio bij ons uit handen geven. Voor het gerechtelijk traject werken onze deurwaarders in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, en Flevoland. Wij hebben goede connecties met collega deurwaarders in andere provincies dus ook daar kunnen wij u goed van dienst zijn.

U wilt uiteraard goed geïnformeerd blijven!

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk, overleggen graag telefonisch of tijdens periodieke overleg met u over de voortgang van uw dossiers. Daarnaast kunnen wij u adviseren over het beheer van uw debiteurenbestand. Onze medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw dossiers online in te zien, zodat u altijd op de hoogte blijft van de voortgang van uw dossier.