U heeft een schuld

U heeft een schuld

U heeft een schuld

Wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u een brief van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op en laat ons u adviseren. Bij Huyer deurwaarder en incasso staat uw belang hoog in het vaandel. Wij kunnen u de weg wijzen naar verschillende oplossingen.

Kunt u betalen?

Als u de vordering in een keer kan betalen of wanneer u met ons een betalingsregeling heeft afgesproken, dan kunt u via onderstaande knop direct uw betaling overmaken. 

Direct betalen

Kunt u niet betalen?

Als u de hoofdsom niet in een keer kan betalen, dan adviseren wij u om een betalingsregeling met ons te treffen. Het is belangrijk dat u uw betalingsvoorstel goed onderbouwt. Zodat wij onze opdrachtgever goed kunnen informeren. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons of de regeling geaccepteerd wordt.

Betalingsregeling

Is er beslag gelegd op uw inkomen?

Uw werkgever of uitkerende instantie gaat maandelijks/wekelijks geld aan ons afdragen. De hoogte van de inhouding is afhankelijk van uw beslagvrije voet. De gerechtsdeurwaarder stelt deze vast op basis van de inkomensgegevens welke hij van u heeft. 

Bent u het niet eens met de hoogte van uw beslagvrije voet? Via onderstaande knop kunt u uw beslagvrije voet berekenen en via info@huyerincasso.nl of via onze contactpagina kunt u ons verzoeken om de beslagvrije voet aan te laten passen. 

Beslagvrije voet berekenen