Elke maand zal BIA in haar nieuwsbrief en op de website een van haar leden onder de aandacht brengen.

Elke maand zal BIA in haar nieuwsbrief en op de website een van haar leden onder de aandacht brengen.

Elke maand zal BIA in haar nieuwsbrief en op de website een van haar leden onder de aandacht brengen.

Deze maand is dat Louise Tensen van Huyer Deurwaarder en Incasso:

Naam: Louise Tensen
Bedrijf: Huyer Deurwaarder en Incasso
Lid sinds: sinds de oprichting van de BIA
Meer over het bedrijf:

Huyer deurwaarder en incasso is een gerechtsdeurwaarderskantoor.  Wij zijn sinds 1982 specialisten in het incasseren van vorderingen. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren, van onderwijs, kinderopvang en overheid, tot medische hulpverleners zoals (tand)artsen, (medisch)specialisten, de bouw, horeca, verenigingen van eigenaren, woningcorporaties, en advocatuur. Ons team bestaat uit gerechtsdeurwaarders, toegevoegd-gerechtsdeurwaarders en goed opgeleide allround incasso- en executiespecialisten.

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise zijn wij in staat uw vordering succesvol te incasseren. Bij ons staan daadkracht, communicatie en maatwerk centraal! U wilt wel op tijd uw geld maar niet uw klanten kwijt.
Wat ons onderscheidt van andere incassobureaus, is dat wij onze klanten en uw debiteuren direct contact kunnen bieden. Wij hebben geen keuzemenu’s, geen afdelingen en geen wachttijden. En wij werken niet met contracten, waar u jaarlijks voor moet betalen, u kunt ons inschakelen op het moment dat u ons nodig heeft. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de voortgang van uw vordering en kunnen u adviseren op het gebied van incasso en executie. Iedereen bij ons is allround en ervaren wat betreft incasso en executie. Wij incasseren in heel Nederland, u kunt dus ook al uw incassovorderingen buiten de regio bij ons uit handen geven.

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk, overleggen graag telefonisch of tijdens periodieke overleg met u over de voortgang van uw dossiers. Wij bieden ook de mogelijkheid om dossiers online in te zien, zodat u altijd op de hoogte blijft van de voortgang van uw dossier.

Ik kom graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Waarom bent u lid van BIA:
Huyer is al sinds het begin lid van de BIA. De samenwerking tussen bedrijven onderling is belangrijk, je kunt elkaar en de Achtersluispolder versterken. Omdat ik niet uit de Zaanstreek kom is voor mij persoonlijk de BIA belangrijk om meer van deze regio te ontdekken en de ondernemers te leren kennen.

Kunnen wij u en uw bedrijf voorstellen aan de andere leden? Laat het ons weten via info@bia-zaandam.nl.

Bron: Belangenvereniging Industriegebied Achtersluispolder