Wij incasseren in heel Nederland

Wij incasseren in heel Nederland

Wij incasseren in heel Nederland

Wat ons onderscheidt van incassobureaus is dat wij onze klanten en uw debiteuren direct contact kunnen bieden. Wij hebben geen keuzemenu’s, geen afdelingen en geen wachttijden. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de voortgang van uw vordering, en kunnen u adviseren op het gebied van incasso en executie. Wij hebben dus geen specifieke afdelingen, iedereen is hier allround en ervaren wat betreft incasso en executie.

Wij incasseren in heel Nederland, u kunt dus ook al uw incassovorderingen buiten de regio bij ons uit handen geven. Voor het gerechtelijk traject werken onze gerechtsdeurwaarders in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, en Flevoland. Wij hebben goede connecties met collega deurwaarders in andere provincies dus ook daar kunnen wij u goed van dienst zijn.

U wilt uiteraard goed geïnformeerd blijven!

Wij vinden persoonlijk contact belangrijk, overleggen graag telefonisch of tijdens periodieke overleg met u over de voortgang van uw dossiers. Daarnaast kunnen wij u adviseren over het beheer van uw debiteurenbestand. Onze medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw dossiers online in te zien, zodat u altijd op de hoogte blijft van de voortgang van uw dossier.

Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op 075-6123861 of via info@huyerincasso.nl